HEGA Materialhantering startades 1999 av Henrik Garphult och har idag fyra anställda. Vi har etablerat oss som en aktör specialiserad på plastlösningar för företag. Vårt breda sortiment består av kvalitativa plastprodukter för förvaring och transport inom lager, industri och kontor.

Många av våra kunder väljer att nyttja vår expertis för att tillsammans hitta lösningar som utvecklar just deras verksamhet. Vi har lång erfarenhet av rådgivning och stor kännedom om våra produkters olika användningsområden. Vår passion för problemlösning har bidragit till många långsiktiga kundsamarbeten och innovativa lösningar.

Som specialist inom plastprodukter fortsätter vi att ständigt sträva efter att kunna erbjuda ett attraktivt sortiment. Vi sätter våra kundrelationer i fokus och månar därför om vår tillgänglighet. Hösten 2011 startade vi en webbutik för att erbjuda ytterligare möjligheter att handla på sina villkor. Allt som en förlängning av vår verksamhet in på den digitala marknaden.

Titta gärna in i vår webbshop på vårt produktsortiment eller slå en signal för att prata om plastlösningar som passar just din verksamhet.