Här finner du svar på de mest frekvent ställda frågorna.

Q: Jag tänkte beställa lite plastbackar, men jag vet inte vad de heter. Finns det någon märkning på plastlådorna som gör det enklare att hitta det jag söker på er sida?
A: Ja, det finns ett sätt att identifiera plastlådan du har. På produkten finns det oftast en tryckt/präglad liten cirkel eller fyrkant som innehåller en sifferkombination. Den kan bestå av 4 siffror eller fler. Prova att skriva in siffrorna i sökfältet på startsidan så hittar du säkert det du söker. Nedan ser du exempel på vad du kan titta efter på era lådor. Hittar du inte det du söker, ring oss på 08-449 3880 eller maila på info@hega.se


Q: 
Vi är ett företag som hanterar livsmedel i plastbackar. När vi har miljö- och hälsoinspektion så krävs det att vi kan visa ett livsmedelsgodkännande på backarna. Har ni det?
A: Ja, det har vi. Oftast så finns det ett certifikat på plasten som plastlådan eller plastbackarna är tillverkad av. Kontakta oss på info@hega.se så ska vi hjälpa er.

Q:
 Det finns så väldigt många lådor att välja mellan. Hur ska vi veta vilka som är bäst och fungerar för just vår verksamhet?
A: Det kan förstås vara en utmaning att välja.
Vi har valt att endast arbeta med marknadsledande producenter som tillverkar högkvalitativa plastprodukter med industriell standard och med lång livslängd. De varumärken vi marknadsför har lång tradition inom verkstads-, industri- och livsmedelssektorn vilket även säkerställer framtida kompletteringar.
Önskar ni hjälp med val av produkter, kontakta oss gärna på 08-4493880 eller info@hega.se
Q: Vi har köpt en större mängd begagnade lagerlådor som vi skulle vilja köpa avdelare till. Det står Perstorp på dessa. Hittar inget om detta på er hemsida! Finns de kvar?
A: Javisst finns lådorna och avdelarna kvar. Det är en av fördelarna att välja lådor som funnits och kommer att finnas på marknaden länge. De heter numera Schoeller Allibert och innan dess Schoeller Arca System. Använd sökfunktionen på startsidan så hittar ni rätt.
Hittar ni inte det ni söker, ring 08-4493880 eller maila oss på info@hega.se så ska vi hjälpa er.